ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Our Works

«Τριάντα χρόνια απαράμιλλης και εξαίρετης συνεργασίας που σε κάνουν οικογένεια με έναν πολύτιμο συνεργάτη υψηλού επιπέδου, ήθους και επαγγελματισμού, με έναν συνοδοιπόρο με τον οποίο μετράς μόνο επιτυχίες.»

ΤΖΙΝΑ ΔΕΔΕ
Advertising & Communication Internal
Coordinator Kosmocar S.A.
Learn more
Get in Touch
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Our Works

Στη Producta Direct βρήκαμε επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου, ευελιξία, αμεσότητα στην επικοινωνία και συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής αποτελεσματικότητας σε θέματα marketing και διαφήμισης.

ΛΕΩΝ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ
ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ Gaia WInes
Learn more
Get in Touch
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Our Works

«Πολύτιμος συνεργάτης που τον χαρακτηρίζει το ήθος και η καινοτομία. Αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και μετατρέπει την στρατηγική του brand σε αποτελεσματικές ενέργειες!»

ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΑΤΣΑΜΠΟΥΡΗ
Customer Marketing Manager - Essity
Learn more
Get in Touch

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Producta ξεκίνησε στο χώρο της επικοινωνίας το 1971, με ιδρυτή τον Νίκο Νικόπουλο και συνέχισε κάποια χρόνια αργότερα, σαν Producta Direct με επικεφαλής τον Γιώργο Νικόπουλο. Στη μακρόχρονη αυτή πορεία διένυσε όλες τις φάσεις της ελληνικής διαφήμισης συνεργαζόμενη με κορυφαίους διαφημιστές και διαχειρίστηκε προϊόντα και υπηρεσίες των μεγαλύτερων διαφημιζόμενων στην ελληνική αγορά. Σήμερα διαθέτοντας μια τεράστια εμπειρία αλλά και αντανακλαστικά προσαρμοστικότητας και ανανέωσης, ανοίγει δρόμους εκεί που δεν υπάρχουν, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της, που συνοψίζεται στο 3πτυχο “better- faster-cheaper” και αποτυπώνεται στις αρχές μας:

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

Διαβάζοντας προσεκτικά αυτό που «γράφεται» πίσω από τα ζητούμενα του πελάτη, στεκόμαστε δίπλα του, κρατώντας όμως την ιδανική απόσταση για να διατηρούμε τη ματιά του καταναλωτή που θέλει να τον συνεπάρει η ιδέα ώστε να ταυτιστεί με το προϊόν. Αυτό είναι το μυστικό των μακρόχρονων συνεργασιών με τους πελάτες μας που δεν τις φθείρει ο χρόνος.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Πριν από τις ανάγκες των πελατών έχουμε αφουγκραστεί και αποκωδικοποιήσει τα αιτήματα των καιρών. Γι’ αυτό είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τα ζητούμενα και σε απόλυτη ετοιμότητα να ανταποκριθούμε σε αυτά. Με ταχύτητα, ξεπερνάμε τα εμπόδια και κάνουμε την υπέρβαση ακόμα και σε στενά χρονικά περιθώρια.

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Στρατηγική, έμπνευση, δημιουργικότητα, αντοχή. Τα συστατικά κάθε επιτυχημένης μας προσπάθειας που αποτυπώνεται και στους αριθμούς, για να είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες μας, απολαμβάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε είναι ένας ανοιχτός κατάλογος με υπηρεσίες επικοινωνίας που αλλάζει συνεχώς αφού οι σημερινές συνθήκες επιβάλλουν διαρκή εγρήγορση και προσαρμογή στα νέα δεδομένα της επικοινωνίας.

οι Πελατες

Οι δουλειές μας είναι οι πελάτες μας και οι ανάγκες τους. Αλλά πάνω απ’ όλα είναι οι λύσεις που δίνουμε σε αυτές. Με στρατηγική και φαντασία, με τόλμη και ευελιξία, με αφοσίωση και ενσυναίσθηση.

Πελατες

ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΑΣ

Έχοντας αντλήσει εμπειρία και γνώση από μια μεγάλη γκάμα συνεργασιών, στην 30χρονη πορεία μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά σε κάθε ανάγκη επικοινωνίας από κάθε κλάδο της αγοράς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Email
  • info@producta-d.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  • +30 210 689 3330
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  • Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 100
  • 151 25 Μαρούσι