Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Producta ξεκίνησε στο χώρο της επικοινωνίας το 1971, με ιδρυτή τον Νίκο Νικόπουλο και συνέχισε κάποια χρόνια αργότερα, σαν Producta Direct με επικεφαλής τον Γιώργο Νικόπουλο. Στη μακρόχρονη αυτή πορεία διένυσε όλες τις φάσεις της ελληνικής διαφήμισης συνεργαζόμενη με κορυφαίους διαφημιστές και διαχειρίστηκε προϊόντα και υπηρεσίες των μεγαλύτερων διαφημιζόμενων στην ελληνική αγορά. Σήμερα διαθέτοντας μια τεράστια εμπειρία αλλά και αντανακλαστικά προσαρμοστικότητας και ανανέωσης, ανοίγει δρόμους εκεί που δεν υπάρχουν, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της, που συνοψίζεται στο 3πτυχο “better- faster-cheaper” και αποτυπώνεται στις αρχές μας:

Ενσυναίσθηση

Διαβάζοντας προσεκτικά αυτό που «γράφεται» πίσω από τα ζητούμενα του πελάτη, στεκόμαστε δίπλα του, κρατώντας όμως την ιδανική απόσταση για να διατηρούμε τη ματιά του καταναλωτή που θέλει να τον συνεπάρει η ιδέα ώστε να ταυτιστεί με το προϊόν. Αυτό είναι το μυστικό των μακρόχρονων συνεργασιών με τους πελάτες μας που δεν τις φθείρει ο χρόνος.

Ευελιξία

Πριν από τις ανάγκες των πελατών έχουμε αφουγκραστεί και αποκωδικοποιήσει τα αιτήματα των καιρών. Γι’ αυτό είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τα ζητούμενα και σε απόλυτη ετοιμότητα να ανταποκριθούμε σε αυτά. Με ταχύτητα, ξεπερνάμε τα εμπόδια και κάνουμε την υπέρβαση ακόμα και σε στενά χρονικά περιθώρια.

Aφοσίωση

Στρατηγική, έμπνευση, δημιουργικότητα, αντοχή. Τα συστατικά κάθε επιτυχημένης μας προσπάθειας που αποτυπώνεται και στους αριθμούς, για να είναι ικανοποιημένοι οι πελάτες μας, απολαμβάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος!